fbpx

Om Oss

Historien om Kampus BuyBack


Da vi først begynte på høyere utdanning i Norge, la vi merke til noe; Bøker var (og er fortsatt) ekstremt dyre. Dette fører oss til vår neste observasjon: skolene vi gikk på hadde ingen tilbakekjøpsprogram. Det betydde ingen billige bøker. Forvirret og frustrert, møtte vi den dystre virkeligheten av å bruke tre fjerdedeler av vår månedlige inntekt på en gjeng med bøker, som vi sannsynligvis aldri ville bruke igjen. Vi trengte disse bøkene, men vi trengte også penger! Etter å ha diskutert dette med klassekameratene våre, fant vi ut at vi ikke var alene.

 

For de gjenværende årene på universitetet unngikk den ene av oss å kjøpe nye tekstbøker. De som var uunngåelig, ble kjøpt med penger samlet av han og noen klassekamerater. Bøkene gikk på rundgang, og på slutten av hvert semester ble de igjen sittende med en bunke med bøker de ikke lenger trengte. Dette var den mest hensiktsmessige løsningen, siden de mislikte ideen om at lommebokene deres ble drenert kvartalsvis. Denne unnvikende manøveren slaktet imidlertid deres gjennomsnittskarakterer på en slik måte at noe måtte gjøres ...

 

Så begynte vi å utvikle Kampus BuyBack. Utviklingen av Kampus BuyBack begynte i 2017. Målet vårt var å gi en ekte og åpen nettbasert markedsplass for studentene på skolene våre. I løpet av utviklingsprosessen bestemte vi for å basere prosjektet på fem grunnleggende prinsipper som vi tror må opprettholdes for å gi en ekte markedsplassopplevelse for studenter som ser etter rimelige pensumbøker:

 

  1. Å tilby alle studenter muligheten til en bedre utdanning ved å senke kostnadene ved deres nødvendige læringsmateriell
  2. Å oppmuntre det menneskelige elementet; Hvor handel med andre er nødvendig ved å møte hverandre
  3. Å skape og fremme ærlig forretningspraksis innenfor skolesamfunnene som helhet for å fremme et bedre og mer lovende forretningsmiljø for studenter.
  4. Å tilby øyeblikkelige og sikre transaksjoner uten behov for kontanter
  5. Å tilby en forenklet, men likevel sofistikert handelsmetode med andre i lokalsamfunnet

 

Kampus BuyBack består i dag av de aller fleste studenter som ønsker rimeligere studentrelaterte produkter. Derfor satser vi på å betjene alle studenters behov i Norge, og etter hvert; resten av verden!